2005-10-03 13:05:52• hírek • Szatmar.ro

Mindhalálig Party

Két év csend után újra hatalmas zajt csap a KEROZIN !
A "Mindhalálig Party!" c. új maxi stúdiómunkálatai a napokban fejeződnek be és hamarosan ismét akcióba lendül Axel és csapata. 

A nótára természetesen hamarosan egy új videoklip is készül melynek a fogatása októberben kezdődik.

A dal az elkövetkező idők legnagyobb party himnuszának ígérkezik. Axel a csapat dalszerzője és frontembere aki az elmúlt időszakban a csapat producerévé léptette elő magát, megreformálódott együttesével ezúttal végre élő hangszeres verzióban is elkészítette a felvételeket, de aki a régi megszokott Kerozin hangzást hiányolná az se csüggedjen hisz az új maxin a rock verzió mellett a régi megszólalást idéző club remix is elmaradhatatlan és mind emellett egy közel hat perces, pörgős Spy theGhost mix is felkerül a kislemezre.

 "2004 tavasza óta folynak az új lemez munkálatai. Ez az idő szöveg- és dalírással majd csapatverbuválással telt. Az új anyag megjelenését ugyanistavasszal élő lemezbemutató turné is követi és ennek a megszervezése rengeteg időt és energiát igényel." - mesélte Axel.
Mindamellett hogy a srácok az utóbbi időben az új anyagra koncentrálnak nyáron rengeteg helyen megfordultak és számtalan buliban megmozgatták a tombolni vágyókat.  A 2004-ben megjelent Bonnie & Clyde maxi volt az első előhírnöke az új anyagnak. A dal mind itthon, mind a környező országok magyar lakta területein is hatalmas közönségsikernek örvendett és a tömeg egy emberként énekelte a szöveget végig a bandával. Bulizni-, ordítani- és tombolni vágyók figyelem! A "Halál a májra!" mellé itt egy újabb Kerozin buli jelszó: "Mindhalálig Party!" Forrás: Zene.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: